Posted on Category:Різне

Що буде, якщо не користуватись обліковим записом Google?

Що буде, якщо не ввійти до облікового запису Google?

Що відбувається при відключенні облікового запису Ви не можете входити до сервісів Google та використовувати функцію Увійти з обліковим записом Google. Якщо ви спробуєте увійти до облікового запису, побачите повідомлення про помилку або перенаправите на цю сторінку.

Що буде, якщо вимкнути обліковий запис Google?

Будуть втрачені всі дані та контент, пов'язані з обліковим записом, у тому числі електронні листи, файли, календарі та фотографії. Ви не зможете користуватись сервісами Google, для яких потрібен акаунт (наприклад, Gmail, Диск, Календар або Google Play).

Скільки зберігається віддалений обліковий запис Google?

Через 20 днів дані остаточно видаляються і їх не можна відновити. Якщо користувач був раніше заблокований або його дані були передані комусь іншому, він буде вказаний як користувач із тимчасово заблокованим обліковим записом.

Чи видаляє Google неактивні облікові записи?

Google не видаляє неактивні облікові записи в доменах. Створювати та видаляти облікові записи електронної пошти може сам адміністратор.