Posted on Category:Різне

Як прибрати дозволити вносити зміни?

У Windows 10 використовуйте сторінку "Конфіденційність", щоб вибрати, які програми можуть використовувати певний компонент. Виберіть Пуск > Установки > Конфіденційність. Виберіть програму (наприклад, "Календар") і вкажіть, які дозволи для програми увімкнути або вимкнути..

Натисніть кнопку Пуск. У полі пошуку введіть "Змінити параметри контролю облікових записів". Натисніть або торкніться змінити параметри контролю облікових записіввідкрити його. Перемістіть повзунок у положення Ніколи не повідомляти.

Як змінити дозволи для програм

  1. Відкрийте на пристрої додаток "Налаштування".
  2. Натисніть Програми.
  3. Виберіть потрібне додаток. …
  4. Виберіть Роздільна здатність. …
  5. Щоб змінити налаштування певного дозволу, натисніть на нього та виберіть Дозволити або Заборонити.

Зміна налаштувань окремої гри Ось як ви можете змінити налаштування оновлень окремої гри: Відкрийте бібліотеку Steam. На сторінці гри в бібліотеці виберіть «Керування» > «Властивості». Виберіть вкладку «Оновлення» та змініть опцію «Автоматичні оновлення».

Швидка відповідь:

  1. Зайдіть до «Панель управління» та виберіть «Облікові записи користувачів».
  2. Натисніть кнопку «Змінити параметри контролю облікових записів».
  3. У вікні опустіть повзунок вниз до параметра «Ніколи не повідомляти» і натисніть «OK».

Перейдіть на відповідну платформу: Windows, Xbox/Mobile. Натисніть Встановіть тимчасові обмеження > Програми та ігри. Увімкніть Обмеження для програм та ігор. Виберіть програму або гру, для яких потрібно встановити обмеження.

Ви можете змінити поведінку контролю облікових записів, відкривши панель керування >параметрів Система та безпека > Змінити контроль облікових записів користувачів. Перемістіть повзунок на потрібний рівень сповіщень та натисніть кнопку ОК, щоб зберегти зміни.

Швидка відповідь:

  1. Зайдіть до «Панель управління» та виберіть «Облікові записи користувачів».
  2. Натисніть кнопку «Змінити параметри контролю облікових записів».
  3. У вікні опустіть повзунок вниз до параметра «Ніколи не повідомляти» і натисніть «OK».