
Як вимкнути синхронізацію Google Диску?
Вимкнувши синхронізацію, ви також вийдете з облікового запису в інших сервісах Google, як-от Gmail.
- Відкрийте Chrome на комп'ютері.
- Угорі праворуч натисніть значок профілю Синхронізацію ввімкнено.
- Виберіть Вимкнути.
Що буде якщо відключити синхронізацію?
Якщо ви видалите синхронізований файл на одному пристрої, його буде видалено з усіх ваших пристроїв. Якщо ваші синхронізовані файли уражені вірусом або пошкоджені, файли на інших пристроях також будуть пошкоджені.
Як видалити синхронізацію?
- Відкрийте Chrome на пристрої Android.
- Праворуч від адресного рядка натисніть значок "Налаштування" .
- Угорі натисніть назву облікового запису.
- Натисніть Вийти.
Як зупинити синхронізацію в Гугл фото?
Як увімкнути або вимкнути автозавантаження
- На телефоні або планшеті Android відкрийте додаток Google Фото .
- Увійдіть в обліковий запис Google.
- Угорі праворуч натисніть значок профілю.
- Натисніть значок Автозавантаження.
- Увімкніть або вимкніть функцію Автозавантаження.
Відкрийте Chrome на комп’ютері. · Угорі праворуч натисніть Підтвердьте свою особу а потім Увійти знову. · Увійдіть в обліковий запис Google.
Відкрийте Google One на комп’ютері. У розділі “Звільнити місце” натисніть Переглянути. Під потрібною категорією натисніть Переглянути й видалити.